Radtac Finland

Rekisteriseloste

päivitetty 9.9.2020

Radtac Oy:n palveluihin liittyvä rekisteriseloste, joka kuvaa kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitusta, luovutuskäytäntöjä ja muuta tärkeää.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Radtac Oy
Y-tunnus: 2965088-3
Järvensivuntie 11 A 21, 33100 Tampere
fioffice@radtac.com

2.  Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Virpi Rowe, tj
virpi@radtac.com / 050 566 3570

3. Rekisterin nimi

Radtac Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelun tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan käyttöön ottamien Radtac Oy:n palveluiden toimittamiseksi sekä näiden palvelujen käyttämiseen liittyvien tiedotteiden toimittamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot käyttäjistä:

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Organisaation nimi
Osoitetiedot
Y-tunnustiedot
Tilatut palvelut/tuotteet

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta Radtac  Oy:n palveluiden käytön aloittamisen yhteydessä, tai Värikkään osalta palveluiden laskutusvaiheessa.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Säilytetään ensisijaisesti Suomessa.
Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Radtac Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ota yhteyttä

Virpi Rowe, toimitusjohtaja
virpi@radtac.com / 050 566 3570